ICT-beheer is een vak, óns vak.

We zorgen dat alles naar wenst verloopt en altijd optimaal en naar behoren werkt.

Een goed werkende IT omgeving is belangrijk en onmisbaar voor elke organisatie. Een IT omgeving waarbij je zelf niet bezig hoeft te zijn met de server, computer en bijkomende technische details, storingen en/of problemen. Een ICT omgeving waar de continuïteit van jouw organisatie wordt gewaarborgd. De Systeembeheerder helpt hierbij door ondersteuning te bieden bij installatie, beheer en onderhoud van de automatisering.


Wij zorgen ervoor dat servers, werkplekken en netwerken betrouwbaar en non-stop operationeel functioneren. Door onze proactieve en persoonlijke benadering worden problemen voorkomen en denken wij actief met je mee. Wij zien het als onze taak dat de automatisering op rolletjes loopt en jij je geen zorgen meer maakt over de servers, computers, backups en virussen.

Werkplekbeheer

Wij helpen je bij het creëren en beheren van ideale en goed functionerende werkplekken.

Serverbeheer

Geen down-time en gewoon doorwerken. Dat kan door effectief serverbeheer.

Netwerkbeheer

Altijd toegang tot een optimaal functionerend netwerk door proactief netwerkbeheer.

Wifi-beheer

Altijd optimaal werkende en veilige Wifi verbindingen voor je medewerkers en gasten.

Voor €1,95 per dag per werkplek.

Inclusief servers, netwerken en alle vragen van gebruikers. Geen dure investeringen meer of medewerkers hiervoor inhuren.

Monitoring en onderhoud

Onze systeembeheerders controleren, onderhouden en updaten alle apparatuur en programma’s. Denk daarbij aan problemen als slecht functionerende servers, werkplekken, vastgelopen printers en het monitoren van (bedrijfs)software. Alles wordt direct onderzocht en opgelost door onze persoonlijke systeembeheerder. In overleg met jou of een afdeling, komt onze systeembeheerder met een vaste frequentie langs voor periodiek onderhoud.

Persoonlijke en directe ondersteuning

Naast onze periodieke ondersteuning op kantoor, kunt je voor persoonlijke ondersteuning terecht bij onze Servicedesk. Dit is één telefoonnummer, waar je terecht kunt voor alle IT ondersteuning die je op dat moment nodig hebt. Onze systeembeheerders staan je persoonlijk te woord en kunnen eventuele problemen zowel vanaf afstand als op locatie verhelpen. En indien  gewenst kunnen wij ook dag en nacht service verlenen. Zo kun je altijd snel weer door als er een storing is.

Een ICT partner die wel bereikbaar is

Servers en werkstations zijn van cruciaal belang. Zonder goed werkende systemen is er een vergroot risico op fouten en uiteindelijk uitval van IT systemen. Deze fouten staan de dienstverlening van je bedrijf in de weg. Daarom kun je 24/7 gebruik maken van de support afdeling van De Systeembeheerder. Wij helpen je dan direct weer op weg.