Nomadesk

Je eigen digitale kluis met ongekende mogelijkheden en onbeperkte opslag in de Nederlandse cloud.

Met Nomadesk haal je een totaaloplossing in huis

Een veilige backup van uw kostbare bestanden. Eenvoudig bestanden delen met uw relaties. Het alternatief voor Dropbox, Wetransfer en Onedrive. 
Onbeperkte opslag
Geen zorgen over opslagcapaciteit

Crasht de harde schijf of wordt je computer gestolen? Dan gaat met Nomadesk de data niet verloren. Iedere keer dat een bestand wordt gewijzigd of er een nieuw bestand wordt opgeslagen op je Vault, wordt er namelijk een backup gemaakt in de cloud. Om ervoor te zorgen dat alle gebruikers gelijkmatig toegang hebben tot de cloud, geldt de Fair Usage Policy voor deze ongelimiteerde backup.

Versleutelde schijf
Beveiliging voor uw kostbare bestanden

Nomadesk creëert een veilige virtuele omgeving, een Vault (kluis), op je lokale harde schijf. Alle mappen en bestanden opgeslagen op de Vault zijn beschermd door 256­bit versleuteling. Wanneer je de Nomadesk applicatie afsluit, worden de Vaults onzichtbaar.

nomadesk bestanden backuppen, delen en synchroniseren
Diefstal beveiliging
Geef diefstal geen kans

Versleutelde opslag en beveiliging met een wachtwoord is slechts de eerste linie van de beveiliging tegen dataverlies of diefstal. In geval van diefstal of verlies van je laptop, tablet of smartphone, kunnen alle bestanden en folders in je Nomadesk Vaults op afstand worden gewist zodra een onbekende gebruiker toegang tot je gegevens probeert te krijgen. Nomadesk gebruikt hiervoor een uniek serienummer dat is gekoppeld aan ieder apparaat. De tracking functie zorgt er zelfs voor dat je in Google Maps kunt zien waar je apparaat zich bevindt.

FileLink
Één van de vele handige features

In plaats van grote bestanden per e¬mail te versturen, maakt je met FileLink het mogelijk om bestanden te versturen middels een link en eventueel een wachtwoord. De ontvanger klikt op de link, geeft het door jouw toegezonden wachtwoord in en download het bestand vanaf uw beveiligde server in de Nomadesk cloud. Er is zefs een plugin voor Outlook beschikbaar om FileLinks eenvoudig te creëren terwijl u een email typt.

Extreem gebruiksgemak met superieure veiligheid!

Nomadesk stelt professionele gebruikers in staat om verschillende virtuele schijven te creëren die gekoppeld worden op de lokale computer. Ze worden getoond op finder - explorer niveau of het bureaublad, nét zoals een traditionele network-share dat vroeger deed. Extreem gebruiksgemak wordt gecombineerd met superieure veiligheid!


De software is ontwikkeld voor zowel de zakelijke als de particuliere markt en is perfect om bestanden op eenvoudige wijze in de cloud op te slaan of met collega's, klanten of kennisen te delen. Opslag vindt plaats in zogenoemde 'vaults' (kluizen), welke door middel van sterke encryptie zijn beveiligd.


Naast onbeperkte opslag is NomaDesk voorzien van de nieuwste technologieën en loopt hierdoor ver vooruit op zijn concurenten. Door gebruik te maken van de Nomadesk cloud oplossing is het investeren in een fysieke (file)server infrastructuur overbodig geworden. Of kunt u zelfs de externe harddisk de deur uit doen.

Download een compleet overzicht van alle geweldige functionaliteiten en antwoorden op uw vragen. 

Vraag vandaag nog een gratis 14 daagse demo aan.

Of neem gerust contact op met één van onze Nomadesk specialisten op 0578-618638.