Camerabewaking

Wij zijn specialist op het gebied van camerabeveiliging voor bedrijven en woningen.

Beveilig je bedrijfspand of woning

Camerabewaking wordt vaak ingezet als hulpmiddel voor de beveiliging van personen en eigendommen. Het doel van het camerabewaking is zowel preventief als repressief, maar ook voor monitoring. Dat wil zeggen dat een dreigend incident of calamiteit kan worden waargenomen vanaf elk apparaat zoals een smartphone onderweg.
Altijd en overal

24/7 live camerabeelden bekijken op je   smartphone, tablet en/of computer. Bescherming van jouw onderneming, het personeel en jezelf. 1 Overzicht van alle camera’s op uw smartphone.

Opnames terug kijken

Waar je ook bent je kunt ten aller tijden altijd en overal de opgenomen beelden terug kijken. Dit kan via je smartphone, tablet of computer. Zelfs bij een alarm detectie kunt je met 1 druk op de knop het filmfragement naar voren halen. 

Camerabewaking voor uw bedrijf of woning
Lokaal en in de Cloud

Onze bewakingscamera’s kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden en beschikken over full-HD dag- en nachtzicht met een hoge resolutie. De beelden worden opgeslagen op een NVR recorder en kunnen indien gewenst zelfs opgeslagen worden in de Cloud. De mogelijkheden zijn oneindig.

Full-HD resolutie

Onze bewakingscamera's zorgen voor real-time beelden in HD en Full-HD met een uitstekende beeldscherpte en framerate, waardoor bewegingen en gedrag makkelijk kunnen worden gedetecteerd.

Vrijblijvende demonstratie?

Geen probleem. We laten je graag vol passie zien wat er allemaal mogelijk is!

hikvision bullet camera

01

Een Bullet Camera

Deze nieuwe spectaculaire IR bullet met een 1080p FULL HD resolutie heeft een bereik van maar liefst 50 tot 80 meter! Dit dankzij de gepatenteerde EXIR techniek. De lichtgevoelige 4 Megapixel CMOS sensor, in combinatie met een mechanisch IR-filter en de ingebouwde LED's leveren zelfs in het donker perfecte beelden op.

hikvision dome camera

02

Een Dome Camera

Deze kleine Full-HD 1080p 4MP turret dome is uitgerust met de laatste DSP technologie, wat een extra compressie van wel 30 tot 50 procent oplevert. De gepatenteerde EXIR technologie maakt het mogelijk om in hele donkere omgevingen een goed beeld te genereren tot wel 30 meter.

hikvision mini dome

03

Een Mini Dome Camera

Full HD vandaalbestendige netwerkcamera voor binnen of buiten. De handzame Dome camera is een betaalbare, eenvoudig te installeren vaste dome voor binnen die video's van hoge kwaliteit levert in HDTV 1080p en tot wel 4Mp megapixelresolutie.

hikvision recorder

04

Camera Recorder

Dit is een compacte recorder voor 1 tot max 16 bewakingscamera's. De recorder heeft een ingebouwde PoE voeding. Dit wil zeggen dat de camera's hun voeding krijgen van de recorder over het utp netwerk. daardoor is een stopcontact bij de camera overbodig. De recorder kan worden voorzien van een harde schijf waarmee je tot wel 2 maanden beelden kunt opslaan en terugkijken.

Een complete videobewakings oplossing

Heeft u een MKB onderneming? Wilt u uw personeel, gebouw en eigendommen beschermen? Of wilt u gewoon uw woning voorzien van camerabewaking? De Systeembeheerder levert een professionele camerabewakings oplossing, ontwikkeld op basis van de behoeften van ondernemingen en woningen, dus kwaliteit waarop je kunt vertrouwen maar waarvoor geen groot budget benodigd is.

Camerabewaking abonnement


Een abonnement op een camerasysteem is bij ons ook mogelijk. Het camerabewakingsabonnement is naar eigen wens en behoefte uit te breiden, zo kunt je bijvoorbeeld kiezen voor 1 beveiligingscamera voor binnen in combinatie met een beveiligingscamera voor buiten. Inbegrepen zijn: de gekozen producten, installatie, onderhoud en service.

De pakketten zijn flexibel samen te stellen. En dat allemaal voor een vast bedrag per maand. Je hebt al een camerabewakings abonnement vanaf €29,95 per maand. Daarnaast BESPAAR je geld door minder derving. Omdat je geen aanschafkosten hebt, houdt je geld over om te investeren in de onderneming om zo geld te VERDIENEN. Wil je hier meer informatie over? Neemt dan gerust contact met ons op. 

Camera offerte of demonstratie aanvragen?

We helpen je graag verder. laat hieronder je contact gegevens achter of bel ons direct op 0578-618638