top web page creator software download

Een beheer verzekering voor €1,95 p/dag.

Veel problemen kunnen worden voorkomen door tijdige controles en onderhoud. Veel mensen denken dat een servicecontact duurder is dan calamiteits afspraken. Echter blijkt uit praktijk dat de kosten veel lager zijn. De reden daarvoor is dat veel problemen voorkomen kunnen worden als deze eerder opgemerkt waren. Denk hierbij aan het vollopen van harde schijven, het vastlopen van een back-up, het uitvoeren van updates, controle op updates, het opschonen van de server en pc’s, het opnieuw installeren van computers etc.

Met een beheerverzekering garanderen wij een optimale beschikbaarheid van de ICT omgeving en direct hulp bij het verhelpen van incidenten. Daarnaast heb je voor je medewerkers een helpdesk die 24/7 bereikbaar is. Van advies en installatie van hard- en software tot en met professionele support en full-service systeem beheer. En dat allemaal voor €1,95 per dag per werkplek.

Helpdesk voor uw medewerkers

Iedereen kan direct contact met ons opnemen, graag zelfs. Voor een grote storing of korte vraag hoe het ook alweer werkt, we staan voor u klaar. U wordt direct geholpen door een ervaren systeembeheerder die u direct aan de lijn krijgt, zonder digitale keuzemenu’s.

Geen investeringen

Ons uitgangspunt voor u zijn vaste en voorspelbare kosten. Mocht er toch een investering noodzakelijk zijn, dan brengen we dat ook onder in een maandbedrag. Lekker makkelijk en voorspelbaar, sommigen noemen dat financial lease. Bij ons gaat dat binnen een dag, zonder moeilijke vragen.

Werkplekken, servers en netwerken

Onder het beheer vallen ook alle servers in het netwerk. Ook de internet verbindingen en thuiswerkplekken beheren we. We snappen dat de wereld groter is dan uw kantoor. Wij beheren en beheersen het.

Inclusief servers, netwerken en alle vragen van gebruikers. Geen dure investeringen meer of medewerkers hiervoor inhuren.