simple mobile web maker

Backup Online

Zijn de backup & recovery processen op orde? 

Al je kostbare systemen en bedrijfsdata met één backup oplossing veilig gesteld.

Het belang van een goede backup oplossing wordt nog altijd onderschat. Stel je eens voor wat de gevolgen zijn als alle data op je systemen zoals servers, pc’s en notebooks verliest door hardware falen, systeem crashes, diefstal, hacks of virussen. Dat zou een ramp betekenen voor je bedrijf. Dat is precies de reden waarom we Acronis Backup Cloud aanbevelen. Eén prachtige en simpele backup oplossing, waarmee we alles in 1 keer veilig kunnen backuppen. 

Je kostbare bestanden veilig in de cloud

De Acronis Backup Cloud software stelt de kostbare data veilig door meervoudige beveiligingsmaatregelen te nemen. Nadat de data is versleuteld door middel van AES-256 encryptie, wordt het over een beveiligde SSL verbinding naar het SSAE 16 gecertificeerde datacenter verstuurd.

Gebruiksvriendelijk

De Acronis Backup Cloud software is eenvoudig te installeren en te gebruiken. De overzichtelijke schermen en de heldere structuur vereisen minimale technische kennis van de gebruiker. Na het instellen van de backup job verloopt alles automatisch en wordt je elke dag op de hoogte gehouden van de status van de backup.

Alleen jij hebt toegang tot de backup

De Acronis Backup Cloud is uitermate goed beveiligd. Alle bestanden worden, voordat ze naar backup server worden weggeschreven, versleuteld met behulp van een complexe encryptie-methode. Hierdoor is de klant de enige die toegang heeft tot de bestanden. Dus ook wij kunnen jouw gegevens niet bekijken.

Veel gestelde vragen over backup in de cloud

Nee, na de initiële backup worden alleen de wijzigingen van uw data gebackupped. De impact van de backups op uw internetverbinding is daardoor beperkt. Tevens kunt u ervoor kiezen om alle backups pas ’s avonds of ’s nachts te starten.

Uw data wordt opgeslagen in de datacenters van Acronis in Europa (Frankrijk en Duitsland). Deze datacenters zijn naar de strengste beschikbaarheidseisen ontwikkeld (Tier IV) en zijn SSAE 16 gecertificeerd.

Ja, dat kan. Veel klanten vinden het prettig om ook een lokale backup te maken, maar het is ook mogelijk om direct naar de cloud te backuppen. 

Acronis is een wereldwijde speler op het gebied van backup en disaster recovery as a service. Wereldwijd wordt de data van meer dan 5 miljoen bedrijven, verdeeld over 145 landen, gebackupped met Acronis.

Vrijwel alle platformen worden ondersteund. Microsoft servers, Windows 7 tm 10, Linux, VMware, Hyper-V, Citrix en MAC OS.

Wil je meer weten over Backup in de cloud?

Neem vandaag nog contact op Ik wil terug gebeld worden